понеделник, 10 септември 2012 г.

Как всичките ти дрехи да изглеждат маркови


Твоята богата колежка от университета се омъжва и на сватбата ще бъде пълно със снобари. За щастие има няколко хитри трика, с които лесно можеш да направиш по-лъскав външния си вид.



• Отиди в мола и си избери някоя семпла, но много елегантна рокля от масовите марки, която ти стои страхотно. Понякога и в индийските магазини има добри попадения и ако имаш късмет можеш да си намериш прекрасна рокля за 40-50 лв.

• Заложи на по-скъпите обувки. Прегледай сайтовете за онлайн пазаруване или се отбий до магазините с качествени обувки, защото там често правят големи намаления на обувките от стари колекции.

• Пропусни имитациите на дизайнерски чанти. Хората, които могат да си ги позволят лесно ще разпознаят фалшификатите. Вместо това си купи хубава чанта от масовите марки.

• Подбери внимателно аксесоарите си. Разгледай бижутата, които имаш и си сложи само един, но по-обемен пръстен или гривна и съчетай с по-големи и ефектни обици. Ако нищо не си харесаш – отиди в някоя от веригите магазини за аксесоари – там за около 10 лв. можеш да се сдобиеш със супер ефектни бижута.

0 коментара:

Публикуване на коментар