сряда, 8 август 2012 г.

Есента идва с пуловери на дупки.

Сезонните разпродажби доста бързо изчерпаха летните колекции тази година.
На тяхно място в повечето магазини вече са подредени предложенията за есента.
Горещите дни явно отказват да отстъпят място на студените, защото много от новите предложения могат да се обличат и сега.
Цветове, десени и модели на тоалетите определено дават слънчево настроение. Роклите на огромни пъстри цветя от лятото отново ще се носят и през следващия сезон.
Силуетът е силно втален по тялото. Материите са малко по-плътни, а не полупрозрачни и ефирни, характерни за горещите дни. Но за сметка на това са без ръкав - водещи диктатори от подиума като "Версаче", "Марк Кейн", "Ескада" ги показват с широки презрамки.
Дизайнерите прогнозират ранната есен да бъде топла. Такива са и памучните пуловери, моделите с големи дупки от вечерите край морето присъстват и в новите колекции.
Те са развлечени, разголващи рамената и се обличат върху потник, късо бюстие или директно върху сутиена. Цветовете са ярки и наситени - жълто, зелено, лилаво, синьо, пише в. "Труд".
Дами, поддържайте фигурата си, формите ви няма да са скрити под надиплени материи и широки дрехи. Панталоните и дънките към прозрачните плетки продължават да са впити по краката.

0 коментара:

Публикуване на коментар