вторник, 28 август 2012 г.

Нов гардероб за есента



Само след няколко седмици Есента ще е тук!Затова ако гардеробът ти е още на лятна тема,а пък нямаш много есенни дрехи,е хубаво да си съставиш списък какво ти трябва и да си го набавиш.За да те улесним ти създадохме списък какво е хубаво да имаш за есента.



Тази удобна горна дреха е суперска за есенните дни.Слагаш блузка с къс ръкав (хубаво е да няма картинки) и отгоре жилетката.Можеш и да добавиш старинно бижу ;))

Горна дреха - Stradivarius,45.95 лв.
Не забравяй полата.Прибери летните поли навътре в гардероба и си облечи тази страхотна пола.Добави някоя бяла риза и нежно бижу.Страхотен тоалет дори и за училище.

Пола - Stradivarius,45.95 lv
 Да, кофти е да не носиш летните къси роклички,но пък тази рокля с флорални мотиви е идеална за есента.Добави някои боти и дънкено яке и имаш нов уникален тоалет.

Рокля - Stradivarius,79.95 lv
Не забравяй шлифера!!Той ще ти бъде най-добрия приятел в студените есенни дни.Избери в по-неутрален тон - бежов,сив,черен.Добави и някой по-цветен шал - можеш да намериш толкова много шалчета по малките магазинчета на изгодни цени ;)

Шлифер - Stradivarius,59.95 lv
 В топлите есенни дни,вместо суичър си облечи дънково яке.Добави готина блузка и дънки - супер комбинация.Не забравяй и че дънкените якета са супер хит тази година ;)

Дънкено яке - Stradivarius,79.95 lv
 Освен дънки,към есенния си гардероб добави и няколко панталона в неутрални цветове.Този бежов панталон е идеален за есента.Ако искаш да е по-ежедневно добави кецове,а за по-официално - обувки тип "балеринки" или високи токчета.

Панталон - Stradivarius,69.95 lv
 Дънки - какво по-удобно от това ?? За есента избери изчистен модел (т.е без кръпки или избеляване) .. Колко комбинации могат да се направят с дънки ... Развихри въображението си и виж какво ще се получи!

Дънки - Stradivarius,59.95 lv
 Не забравяй ризата!В някои случаи тя може да бъде много полезна.Хубаво е да имаш бяла риза (всяка жена трябва да има!) и в някой друг цвят - тази сива риза е супер за есента.Съчетай с дънки и удобни обувки!

Риза - Stradivarius,35.95 lv



В следващите снимки ще намериш обувки,които са на мода.Удобни и красиви.Какво повече да искаш ??
* Всички модели са на немската марка Deichmann



 Цена - 39.90
 Цена - 39,90
 Цена - 39,90
 Цена - 49,90
 Цена - 49,90
 Цена - 49,90
Само да кажа че не е нужно да си взимате точно тези дрехи.Разгледайте магазините и можете да си харесате други.Важно е да са подобни ;)) Е пожелавам ви приятни (последни) летни дни :]]

xoxo Sissie ^^



0 коментара:

Публикуване на коментар