петък, 5 октомври 2012 г.

Готини онлайн магазини за дрехи, козметика и джаджи


Предимствата на пазаруването онлайн са много. Ето само някои от тях - не срещате кисели и намусени продавачки, не се съобразявате с работно време, може да си разглеждате бавно, без някой да ви пита "Да помогна ли с нещо", четете коментари на други пазаруващи, които обогатяват мнението ви за мястото и стоките, не носите тежки торби, донасят поръчката ви до вкъщи или до най-близкия пощенски клон. Е, недостатъци също има, разбира се. Най-малкото не можете да видите и пипнете стоката реално, да я премерите, ако са дрехи или обувки, а разчитате на описание и снимки. 
  И все пак, много от нас разцъкват онлайн магазини за какво ли не просто ей така, докато вършат друга работа или пък си почиват. Лесно е, удобно и интересно. 
Избрахме 5 магазина с различни артикули, които спечелиха вниманието ни с качество на стоките, разнообразие, обслужване и цени. 

La Redoute – за френски шик
laredoute.fr
La Redoute e доста нашумял френски сайт за дрехи, обувки, бельо, уреди за дома и др. Намаленията, които предлага сайтът, са големи и истински – каквито според нас трябва да бъдат всички намаления (но незнайно защо не винаги се получава така). 
В момента в La Redoutе например може да откриете артикули с до 70% по-ниска цена от стандартната. За да поръчате, трябва да си направите регистрация. Става бързо и лесно. От сайта може да се поръчват стоки, които ще бъдат доставени директно до България. За транспорт се плаща 5.95 евро, таксата обработка е в размер на 10% от стойността на цялата ви поръчка. Поръчката пристига в рамките на една седмица или 10 дни, но винаги има и изключения.
Бонус съвет: Съберете се с няколко приятелки и направете групова покупка. Така ще си разделите сумата за такса обработка и доставка. Мито не се плаща, търговията се извършва в рамките на Европейския съюз.
Ягодка – за козметика
парфюм

Сайтът www.strawberrynet.com, по-известен просто като Ягодка, е цяла съкровищница от козметика – парфюми, кремове, спирали, сенки, моливи за очи, шампoани, балсами, маски, серуми и др. До 9 октомври 2012 г. всички парфюми на сайта са с 10 % намаление. При другите артикули има и такива, при които намалението стига 60%. Сайтът е с много удобен интерфейс, защото може да търсите продукт по вид, марка, азбучен ред и т.н. Освен това има версия изцяло преведена на български - http://bg.strawberrynet.com , така че може да разберете максимално точно описания на всеки артикул, съдържанието му, както и за какво точно са текущите промоции и намаления.
Бонус съвет: Сайтът доставя безплатно до целия свят, така че поръчвайте смело.
Victoria's secret – всички тайни на бельото и още нещо
панталон


Victoria's secret са си Victoria's secret и за кралското им място в света на бельото едва ли има спор. Но освен сутиени и бикини в интернет магазина може да намерите различни дрехи, козметика и т.н. В момента сайтът предлага есенно намаление до 20 % за пуловери, панталони и връхни дрехи. Намаления в различна степен има и  на летните артикули - топове, рокли, бански и др. Разгледайте и козметиката, защото има неща, които не просто си заслужават, а си заслужават всяка стотинка и всяка минута, прекарана в интернет.
Бонус съвет: Когато направите поръчка, системата ви потвърждава, че ще имате продукта до 1 месец. Добрата новина е, че обикновено отнема от 3 дни до 2 седмици.
Златна рибка – за повече от три красиви желания
серум

Ако се грижите добре за косата си, сигурно познавате сайтаzlatnaribka.com. В секция Промоции винаги има продукти с намаления. В момента там има 3 страници с бои за коса, крем без изплакване, емулсии и маски за боядисана коса, подхранващ и възстановяващ крем-балсам, серуми за защита, блясък и омекотяване, вакси и др. на приятни цени. Поръчките пристигат наистина бързо – до 2 дни след като сте ги направили. Освен традиционно познатата козметика има и био козметика. 
Бонус съвет: Сайтът е единственото място, на което се предлагат някои артикули, защото собствениците са единствен вносител за България, други внасят директно от производителя, така че оглеждайте се.
Джиджавки всякакви
ябълка


Dеalеxtreme.com е от сайтовете, на които можеш да прекараш много дълго време, издавайки учудени звуци като „А!”, „О!” и малко по-дългото „Стига, бе!”. Просто защото там има такива артикули, за чието съществуване дори не сте и подозирали. За какво по-точно става дума – пръстен-отварачка, подложка за топли чинии под формата на умиращ човек, светещи пластмасови скариди за риболов, стоманен сапун за измиване на ръцете, листчета за бележки във формата на ябълка и др. 
  Артикулите на сайта се обновяват тематично, в зависимост от приближаващите празници – Свети Валентин, Коледа и т.н. Като цяло, от сайта са коректни и отговарят на имейлите, ако има проблем. Понякога се бавят с обработката и пращането, защото наистина се правят много поръчки. Хубавото е, че няма такса за транспорт. Пакетите пристигат в най-близкия пощенски клон, получавате известие за пакет и срещу лична карта може да си получите поръчаното. На сайта постоянно има различни намаления, а има и графа, в която продуктите са подредени по цени.
Бонус съвет: Четете коментарите на потребителите под артикулите. Те дават много повече и по-достоверна информация от служебното описание на сайта. Хубаво е поръчката ви да има номер за проследяване, за да можете във всеки един момент да видите къде се намира в момента.

0 коментара:

Публикуване на коментар